gielissen-logo

Collectie
Behang

U vindt bij ons een uitgebreide keuze aan hedendaags behang. Wij hebben de allernieuwste collecties in huis: van sober tot design, landelijk of klassiek behangpapier. Voor elk interieur of elke stijl kunnen wij meerdere passende behangpapieren voorstellen, in elke prijsklasse. 

 

U kan alle wanden in een bepaalde ruimte behangen, in meer of mindere mate afwasbaar, of u kan werken met een behangen accentwand en de overige muren schilderen of behangen in een basiskleur. Behangpapier op bestelling is steeds binnen enkele werkdagen leverbaar.

 

Heeft u ook stilgestaan bij de eindeloze mogelijkheden van kroonlijsten, wandlijsten, plinten, of het werken met een houten, of geschilderde lambrisering, met een stijlvol behangpapier erboven. Wij geven tips en advies aangepast aan de wensen van onze klant. Wij hebben ook steeds meerdere soorten behanglijm, en de nodige toebehoren om te behangen in voorraad. Ook overschilderbaar vliesbehang, patent- en laserbehang zijn bij ons uit voorraad of op bestelling leverbaar.

behang2
behang3
behang4
behang1
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.