gielissen-logo

Over
Gielissen Wooninrichting

Gielissen Wooninrichting is een vaste waarde in de sector. Henri Gielissen richtte het bedrijf op in 1954, en vandaag runt de tweede generatie, Dirk Gielissen, deze meer dan 50 jaar oude zaak met trots.

 

Waarvoor u bij hem en zijn team ervaren interieurstylisten terecht kan?
“Wij zijn uitgegroeid tot dé specialist in alle soorten raambekleding, gordijnen en binnenzonwering, en dat voor zowel particuliere woningen, als kantoorgebouwen en projecten.”

Het vervaardigen van alle soorten geconfectioneerde gordijnen gebeurt nog steeds in eigen atelier. Gielissen Wooninrichting weet als geen ander het decoratieve en functionele karakter van raambekleding te combineren, en zorgt daarmee voor een aangename en comfortabele sfeer in uw leef- of werkruimte. Een blik in de ruime toonzaal levert het bewijs: de mogelijkheden zijn immens.

 

“Soms vraagt de klant of architect naar een minimalistische oplossing. De zonwering mag enkel zichtbaar zijn wanneer men ze gebruikt. Voor het overige moet ze vooral onzichtbaar zijn. Voor ons geen punt: wij kunnen voor de meeste problemen een antwoord bieden.”

Gielissen Wooninrichting is een bedrijf met een neus voor technisch inzicht, een feilloze service en een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

“Alles wordt in eigen atelier op maat gemaakt, en door onze mensen bij de klant gemonteerd.”

Ook voor behang en verf, met technisch advies én kleuradvies, ben je hier aan het goede adres. Om de gewenste sfeer van uw interieur compleet te maken, helpen zij u met het uikiezen van op maat gemaakte of geconfectioneerde interieuraccessoires, zoals tapijten, kussens, tafellinnen of badtextiel.

 

Laat u inspireren door de collecties en sfeer bij Gielissen Wooninrichting, en creëer een interieur dat écht bij u past!

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.