gielissen-logo

Collectie
Verf

In onze winkel vindt u alle soorten verven, lakken, beitsen en vernissen voor zowel binnen- als buitenafwerking van muren, hout en andere materialen.‚Äč Ook natuurverven, oliën op natuurlijke basis, kalkverf en kaleiverf behoren tot ons gamma. Producten die niet op voorraad zijn, zijn steeds binnen enkele werkdagen leverbaar. Wij zijn een Sigma Select Shop, dit wil zeggen dat u alle Sigma producten bij ons kan verkrijgen aan de voordeligste tarieven! Sigma is dé verf voor de veeleisende particulier en de professional.

Bovendien kunnen wij u ook de matte acrylmuurverf aanbevelen van ons eigen huismerk, een uitstekend product aan een kleine prijs! In dit gamma ook een perfect dekkende watergedragen primer voor gepleisterde en gyproc oppervlakken, in wit of op kleur verkrijgbaar. En onze topper voor elk plafond: ‘Gielissen perfect plafond’: primer en afwerking uit 1 emmer! Een zeer groot oppervlak, of lichtinval langs meerdere zijden: met slechts 2 dekkende lagen ‘Gielissen Perfect plafond’ krijgt u steeds een prima resultaat!

Gratis kleuradvies

Wij helpen met de juiste kleuren de gewenste sfeer te creëren in elk interieur, en kiezen samen met u de perfecte kleurencombinaties. Wij geven gratis kleuradvies aan huis, op voorwaarde dat de verf bij ons wordt aangekocht, en kunnen u ook een technische oplossing voorstellen voor elk verfprobleem. Ook alle toebehoren voor uw verfklus zijn bij ons verkrijgbaar. Wij kunnen u tevens in contact brengen met professionele ververs waar wij al jarenlang een goede samenwerking mee hebben!

LOGO GALTANE
LOGO OSMO
LOGO SIGMA SELECT SHOP
LOGO SIGMA
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.