gielissen-logo

Collectie
Paneelgordijnen

Paneelsystemen, schuifpanelen of vaste panelen, of ook wel panel shades genoemd, zijn uit zeer uiteenlopende materialen leverbaar: geconfectioneerd uit stof: transparant, lichtdoorlatend of verduisterend, met dessin of effen, uit screendoek of uit washi materiaal, al dan niet met onderverdelingen of decoratieve elementen.

 

De schuifpanelen zijn vooral populair als vervanger voor de klassieke glasgordijnen. Voor de schuifsystemen gebruiken we aluminium paneltracks, bestaande uit meerdere sporen, deze rails kunnen in de dagkant, tegen het plafond of tegen de muur bevestigd worden, voor de vaste panelen gebruiken we vaste velcrorails die ook op de raamvleugel zelf kunnen gemonteerd worden.

 

In onze winkel wordt steeds met de klant bekeken welk systeem het meest praktisch is voor het aan te kleden raam. Een paneelsysteem kan perfect gebruikt worden in combinatie met andere systemen in eenzelfde interieur.

paneelgordijnen1
paneelgordijnen2
paneelgordijnen3
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.