gielissen-logo

Collectie
Automatisatie​​​​

Automatiseer uw raamdecoratie en geniet van eindeloos gebruiksgemak! Het automatiseren van uw raamdecoratie zorgt niet alleen voor een beter comfort, maar deze vorm van sturing zorgt tegelijk voor een zachte en gelijkmatige bediening van uw systemen zodat deze langer meegaan. Elektrische bediening kan met schakelaar of een afstandsbediening, of kan met uw bestaande domoticasysteem. U kan uw zonweringsystemen zowel individueel als in groep bedienen. Dit kan uitgebreid worden met een zonnesensor of timer, voor nog meer comfort en energiebesparing. Bovendien draagt dit bij tot een gevoel van veiligheid en privacy door het simuleren van uw aanwezigheid.

 

Nieuw: het bedienen van uw zonwering of raambekleding via smartphone, tablet of computer met het TaHoma systeem van Somfy! Uw raambekleding wordt gestuurd via draadloos internet, waar u ook bent. U kan bovendien scenario’s creëren voor bijvoorbeeld thuiskomen, het verlaten van de woning, gaan slapen, enzovoort. Het systeem kan ook gebruikt worden voor het bedienen van schakelaars, verlichting, elektrisch bediende dakramen… Het ultieme gevoel van comfort, vrijheid, privacy en veiligheid!

download (5)
download
images
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.