gielissen-logo

Collectie
Duorollsystemen​​

Het duorolgordijn, of facetlight, of facette shade, is een vrij nieuwe van raamdecoratie, waarbij u overdag vrij zicht naar buiten hebt, en ‘s avonds de inkijk van buiten naar binnen kan belemmeren. 

 

De stof van dit systeem is opgebouwd uit enerzijds lichtdoorlatende en anderzijds doorzichtige (transparante) stroken. Er kan een keuze gemaakt worden uit een rijke waaier aan kleuren en texturen, en strookbreedtes.

 

Het doek loopt in een lus op het rolgordijn, en kan hierdoor in 2 posities worden gehangen. Daarnaast kan het doek op iedere gewenste hoogte neergelaten of opgetrokken worden. 

 

Roljaloezieën of silhouette shades zijn een ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen, waardoor uw ramen een subtiele luchtige uitstraling krijgen. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.

 

De bediening van deze systemen gebeurt hetzelfde als bij een traditioneel rolgordijn: met een ketting, of elektrisch met een afstandsbediening of schakelaar.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.