gielissen-logo

Collectie
Horizontale jaloezieën​​

Horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie die in elk interieur kan toegepast worden: hun grootste troeven zijn de zeer mooie lichtinval, en het feit dat het 3 in-één-systeem is. Naargelang de stand van de lamellen zorgen ze voor een aangename vorm van privacy zowel overdag als ’s avonds: via een eenvoudige bediening regelt u de richting en de hoeveelheid van het binnenkomend licht en zicht.

 

De systemen zijn verkrijgbaar met houten, aluminium of PVC lamellen waarbij u kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes.

 

Het oriënteren van de lamellen gebeurt via een oriëntatiestang of met koordbediening, elektrische bediening van het systeem is ook mogelijk met een schakelaar of met een afstandsbediening.

 

Shutters geven dan weer een apart karakter aan uw interieur! Met de opengaande lamellen, in naturel houtsoorten of gelakt hout, regelt u de lichtinval en de gewenste graad van privacy net zoals bij horizontale jaloezieën, het systeem van de opengaande binnenluiken zorgt dan weer voor een krachtige en landelijke uitstraling van je ramen. 

horizontalejaloezie1
horizontalejaloezie2
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.