gielissen-logo

Collectie
Plissé en Duette​®

Plisségordijnen en duette®systemen kunnen in elk interieur gebruikt worden en dit door hun zeer rijk kleurenaanbod en enorme variëteit aan doekkwaliteiten, dessins en motieven, die gaan van transparant over lichtdoorlatend tot verduisterend. Bepaalde kwaliteiten zijn zelfs voorzien van een dun laagje aluminium waardoor deze een extra isolatiewaarde hebben: warmte wordt binnengehouden in de winter en buitengehouden in de zomer, waardoor de plisségordijnen als zonwering ook zeer interessant kunnen zijn voor horizontale koepels in bijvoorbeeld een veranda of wintertuin.

 

De belangrijkste troef van het plisségordijn is dat deze uitermate geschikt is voor elk type en vorm raam, en dit zowel verticaal, diagonaal als horizontaal: gewone rechthoekige ramen, trapezeramen, boogramen, dakramen, verandadaken, erkers, lichtkoepels, enz…

 

Door de geringe dikte van het systeem zelf, is een plissé ook perfect geschikt als zonwering op een beglaasde deur.

 

Naast de gewone manuele bediening met koord, ketting of handgreep, is het ook mogelijk om de plissé elektrisch te bedienen met een schakelaar of met afstandsbediening, of u kan ze aansluiten op uw domoticasysteem.

plisse1
plisse2
plisse3
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.