gielissen-logo

Collectie
Rolgordijnen en binnenscreens​​

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie rolgordijnen in ons gamma, naargelang de stijl van uw interieur kan de keuze gemaakt worden uit verschillende doeken, die zich onderscheiden in kleur, dessin en textuur: transparant, screen, lichtdoorlatend, verduisterend, zonwerend en/of brandwerend.

 

Rolgordijnen zijn zeer praktische systemen die zowel voor zonwering als raamdecoratie uitermate geschikt zijn. De strakke afwerking van het rolgordijn geeft een inrichting een smaakvolle en moderne sfeer.

 

Een rolgordijn is een zeer discreet en minimalistisch systeem, en kan zowel worden geleverd in een standaard afwerking, tot een zeer luxueuze of zelfs design uitvoering. 

 

Het systeem laat zich heel eenvoudig bedienen met een ketting waarmee het gordijn geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden. Ook kan een rolgordijn elektrisch bediend worden, met een afstandsbediening, schakelaar of via uw smart Phone of tablet.

rolgordijnen1
rolgordijnen2
rolgordijnen3
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.