gielissen-logo

Collectie
Vertikale lamellen​​

Verticale lamellen doen het perfect als zonwering: ze reflecteren tot maar liefst 80% van de zon en de warmte. Vooral kunststof lamellen zijn sterk warmte-isolerend. Ze houden de koude tegen, terwijl ze u verzekeren van privacy. U kunt ook zelf bepalen hoeveel of hoe weinig licht u binnenlaat.

 

Ook in bedrijven en kantoren zijn de verticale lamellen zeer populair. Want de investering in binnenzonwering verdient zichzelf terug en u hebt er vele jaren lang plezier van. Tegelijk zijn lamellen ook esthetisch mooi. Er wordt gespeeld met licht en de strakke vormen zijn geliefd in de moderne architectuur. Een raam met een hoek af? Verticale lamellen kunnen gebruikt worden bij ramen in alle vormen, zowel bij een rondboograam, een trapeziumraam, of een gewoon rechthoekig raam. 

 

Eens u de juiste kleur, het perfecte dessin, uw ideale textiel, aluminium of kunststof hebt gekozen, kunt u opteren voor manuele of elektrische bediening, hetzij met een schakelaar, hetzij met afstandsbediening. Bent u na enige tijd de kleur van uw lamellen een beetje beu, dan kiest u gewoon een nieuw kleur of motief uit ontelbaar vele varianten- en vervangt u enkel uw lamellen. Het hele oorspronkelijke railsysteem blijft dienst doen.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.